Σε απόσταση 3χλμ από την μαγευτική πόλη του Γυθείου βρίσκεται η απέραντη παραλία του Μαυροβουνίου μήκους πέντε χλμ, με χονδρή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Στην αγκαλιά αυτής της παραλίας και σε απόσταση 30 μέτρων από την θάλασσα βρίσκεται η πανσιόν Άρτεμις,

μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Στράτου και της Ευτυχίας Μπεχράκη .

Η πανσιόν Άρτεμις αποτελείται από 6 δίχωρα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα ικανά να φιλοξενήσουν μέχρι 4 άτομα το καθένα εξασφαλίζοντας την ατομικότητα των φιλοξενουμένων ,όλα διαθέτουν θέα προς την θάλασσα.

Συγκεκριμένα τα δωμάτια μας περιλαμβάνουν:

  • AirCondition
  • Wifi
  • Δορυφορική Τηλεόραση
  • Πλήρως εξοπλισμένη Κουζίνα – Ψυγείο
  • Μπάνιο
  • Τηλεφωνικό κέντρο

Ο περιβάλλον χώρος είναι εξαιρετικά ασφαλής για μικρά παιδιά τα οποία μπορούν να απασχοληθούν στη μικρή παιδική χαρά με ελάχιστη εποπτεία των ενηλίκων.

Αυτό όμως που κάνει τους επισκέπτες  του Άρτεμις να επιστρέφουν  κάθε χρόνο δεν είναι ούτε η καθαριότητα μας ,για την οποία εξάλλου και φημιζόμαστε, ούτε οι παροχές μας, αν και τα διαμερίσματα διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των επισκεπτών μας, αλλά η απόλυτη φιλοξενία μας.

Φτάνοντας στον χώρο μας θα νιώσετε πως φτάσατε σπίτι σας .Εκεί σας περιμένουν οι δικοί σας άνθρωποι με ένα πλατύ χαμόγελο ,να σας εξυπηρετήσουν ,να σας πληροφορήσουν και να σας παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση προκείμενου η επιλογή των διακοπών σας να γίνει για εσάς αρχικά μια υπέροχη ανάμνηση και έπειτα μια σταθερή επιλογή διακοπών .

Στα δωμάτια θα βρείτε μικρά φιλέματα της λακωνικής γης ελιές και λάδι που παράγει η οικογένεια Μπεχράκη με παραδοσιακές μεθόδους.

Πανσιόν Άρτεμις

Αυτό είναι το πρώτο δικό μας ευχαριστώ για την επιλογή σας !